39-годишната аристократка Елън Ласелс влезе в историята, като се ожени за

...
39-годишната аристократка Елън Ласелс влезе в историята, като се ожени за
Коментари Харесай

Първата лесбо сватба в кралското семейство

39-годишната аристократка Елън Ласелс влезе в историята, като се ожени за Шантел Макферсън, известна като " Чан ", на гала, извършена в Байрън Бей Хинтерланд тази седмица

Кралското семейство на Англия отпразнува първата си лесбийска женитба, откакто пра-правнучката на крал Джордж V се ожени за своята австралийска другарка на изпълнена със занимания гала навън в Нов Южен Уелс, Австралия.

39-годишната аристократка Елън Ласелс влезе в историята, като се ожени за Шантел Макферсън, известна като " Чан ", на гала, извършена в Байрън Бей Хинтерланд тази седмица.

Елън, която е племенница на Дейвид Ласелс, осми и сегашен граф на Хеъруд, чиято кръстница е самата починала кралица Елизабет, замени клетви с партньорката си и запечата съюза им с целувка пред ръчно направен празничен плакат с надпис " Ето, идват булките ", пише Daily Mail. 

Младоженците, които живеят в Австралия и към този момент се радват на щастливия си брак, имат няколко деца от предходни връзки. Елън има наследник Джак и щерка Пени от някогашния си другар австралиец, до момента в който Чан, която е притежател на дизайнерска компания, има щерка на име Раф.

Когато бабата и дядото на Елън, графът и графинята на Хеърууд, се женят, приемът е в двореца Сейнт Джеймс и на него участвали Джордж VI и брачната половинка му, кралица Елизабет.

Елън Ласелс обаче избра много по-различна женитба, навън в т.нар. австралийския драгоценен камък, който се гордее с вълнисти зелени хълмове, зашеметяващи гледки, тучна тропическа гора и водопади.

" Шантел и аз бяхме заобиколени от съвсем всички наши обичани хора по света и имахме най-забавния, най-горещия и изпълнен с обич ден, който в миналото бих могла да си показва ", цитират от изданието Елън.

Преди забележителната женитба Елън радостно споделя с приятели за техния годеж, като разгласява новината в обществените мрежи, означават от Hola.

Това обаче не е първият еднополов брак в кралското семейство. Първата гей женитба направи лорд Айвар Маунтбатън - пра-племенник на лорд Маунтбатън, който се омъжи за Джеймс Койл, шеф на кабинните услуги на самолетна компания Glaswegian.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР